Netdating: sådan kommer du bedst i gang

netdating datingeksperten

Netdating er et begreb, vi hører ofte blandt venner, i medierne og andre steder. Netdating er ikke længere noget, der hverken er tabubelagt eller ukendt. Faktisk er det blevet så populært, at vi ser det i flere og flere programmer, og det virker efterhånden helt naturligt.

Dog kan det være lidt af udfordring at blive klog på, hvordan man bedst muligt gebærder sig i det online datingunivers. Nedenfor kan du derfor læse en guide til, hvordan du bedst kommer igennem netdating med små tips og tricks.

Sådan arrangerer du en god date

Din netdating har været en succes – og nu skal på en rigtig date. Måske har du selv taget initiativ og spurgt vedkommende, om han eller hun er frisk på en date. Det kan også være, du selv er blevet spurgt, men gerne vil være indover planlægningen af daten, så den bliver, som du ønsker den skal være. Du har sikkert allerede forsøgt at finde frem til en helt masse ideer til, hvad I kan lave. Mulighederne er mange, og der findes ikke én rigtig måde at afholde første date på.

Dog kan det være lidt af et projekt at planlægge en date, og ofte er der meget nervøsitet forbundet med planlægningen. Derfor guider vi dig til, hvordan du får arrangerer en god date. Det er altid en god idé at starte blidt ud. Det vil sige, at du ikke behøver at arrangere det helt store restaurantbesøg eller lægge ud med store buketter, gaver eller en fin gallakjole. Faktisk er det bedste at tage det helt stille og roligt, så I med små skridt kan lære hinanden at kende, første gang I møder hinanden.  Her I stille og roligt have en intim samtale.

Hvis du er usikker på, hvad du kan spørge om, kan du læse mere på denne side https://www.datingeksperten.dk/datingguide/emner-du-kan-sporge-ind-til-hos-din-flirt/. Her bliver du i, hvordan du bedst spørger ind til din date. Først og fremmest er det vigtigste nemlig, at du viser din date tydeligt, at du er oprigtigt interesseret i at lære ham eller hende bedre at kende.

Planlæg en hjemmedate

Hvis du ikke er så meget til at date i offentligheden, er det altid en god idé at date derhjemme. Måske ved du med dig selv, at du bliver mere usikker, ligeså snart det foregår udenfor dit eget hjem. Hvis du ved det allerede nu, er det altså en god idé at planlægge at mødes hjemme hos dig. Det vil give dig mere ro, og samtidig skal du ikke bekymre dig om at møde nogen, du helst ikke vil møde.

Hvis du på forhånd er ude efter en mere intim aften, er det oplagt at sætte en god film på og smide jer foran fjernsynet med dyner og levende lys. Det giver en helt særlig atmosfære og hygge, hvor I bare prioritere at finde ud af, om kemien spirer, og om der er amoriner i luften. Måske er det ikke et oplagt valg på første date, men hvis I ser hinanden efterfølgende, kan du roligt planlægge sådan en aften.