Den bedste seng

No Comments Bloggen
Kvinde ligger i seng

Der er det med at ligge vågen hele natten. Bare at vende og dreje sig, men aldrig helt ligge godt nok. Når det endelig lykkes at få lagt puderne helt rigtigt, så får du som regel skubbet dem væk i løbet af kort tid, og så vågner du igen. Om morgenen, når vækkeuret så ringer, så er du alt andet end udhvilet, og det bliver en rigtig lang dag. Med en dårlig seng, så bliver det mere reglen end undtagelsen, og det er ikke det værd.

Med en elevationsseng, så kan du med et tryk på en knap ændre på din stilling. Du kan få løftet dine ben lidt eller få noget mere støtte i nakken. Er du forkølet og har lidt svært ved at trække vejret, så kan du hæve hovedenden lidt mere, end du plejer, så du kan få luft nok. Mulighederne for at ligge helt perfekt er nærmest uendelige.

En elevationsseng bliver af mange betragtet som den bedste seng, men der er også andre muligheder for at finde den bedste seng for lige præcis dig. Det kan lige så godt være en kontinentalseng eller en boksmadras, der er den bedste seng for dig.

Basen er det grundlæggende ved en sådan seng

Det er lækkert ud over det sædvanlige med en rigtig god elevationsseng. Det at du løbende kan ændre på din stilling gør underværker for nattesøvnen, og er det denne type, du gerne vil have, så er det meget forståeligt.

Det, du skal være opmærksom på, er, at det skal være en seng med en god ramme og med en god motor. På sigt skal en madras udskiftes, men med en rigtig god elevationseng kan du nøjes med det. Madrassen skal dog passe til den ramme, du allerede har.

Er det en dårligt konstrueret seng, eller er det en dårlig motor, så står du og skal udskifte det hele, og det er spild af penge. Ja det er dyrere at købe en bedre seng, men det er bare det værd. Desuden er det muligt at få rigtig gode senge til en god pris nu. Det er en gave ved teknologien, at den både bliver bedre og billigere over tid.

En motor nærmest uden lyd

Når du finder en elevationsseng, der i øvrigt passer dig, så prøv gerne at lytte til motoren. Er det en lyd, du vil kunne høre om natten? Deler du soveværelse med din partner, er det så en lyd, der vil vække ham eller hende?

Det er vigtige overvejelser, for en god motor er også en støjsvag motor. Dem, der larmer, er ikke den slags, du orker om natten, og det gør andre i dit soveværelse heller ikke. De bedste motorer, der er på markedet i dag, er heldigvis også meget støjsvage. Der er bestemt en sammenhæng, og selv den, der sover meget let, vil ikke høre den, når den arbejder.

En god motor er ikke kun støjsvag, den giver også en glidende bevægelse, når du bruger den. Hvis du halvsover, så kan en hakkende motor hurtigt vække dig helt, mens den glidende bare bliver en naturlig del af din nat, hvis du vil ændre på din stilling.

Pladsen er godt givet ud

Det er en type af seng, der syner og fylder. Det du får er en komfort, som ingen anden, for det er foranderligt hele tiden. Det er en type a seng, der bliver mere og mere populær, for her kan du vitterligt smække benene op. Men du kan også nemt bruge sengen til lige at tage et kapitel til i en god bog eller se et afsnit af en serie.

De fleste gode senge kan faktisk genkendes ved, at de har noget volumen. Det er senge, der fylder lidt, for det gør en god madras og en stabil ramme om sengen. Men pladsen til trods, så er det ikke slemt, for kan der være en dobbeltseng i soveværelset, så kan i begge få hver jeres elevationsseng at sove i. Prøv jer frem, for det er slet ikke sikkert, at I skal havde den samme type af madras.

Det er alle de mange muligheder ved en elevationseng kombineret med komforten, der gør den rigtig populær. Så mange danskere har allerede opdaget det og købt et eksemplar af slagsen. Gør du bare plads til din næste seng, som er en elevationsseng, for det er søvn på en helt ny måde. Selv dit indre legebarn får noget ud af det, nemlig en seng med fjernbetjening, der kan køre op og ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.